۱۲ دی ۱۳۸۹، ۹:۴۴

اختصاصی مهر /

الزام به عرضه کلی فولاد در بورس کالا از امروز/ متخلفان به تعزیرات می‌روند

الزام به عرضه کلی فولاد در بورس کالا از امروز/ متخلفان به تعزیرات می‌روند

همزمان با هفته سوم اجرای هدفمندی یارانه‌ها، تمامی واحدهای تولیدی فولاد (ساختمانی) مکلف به عرضه کلی محصولات خود در بازار بورس شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته سوم اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و الزام دولت مبنی بر تعادل و تنظیم بازار محصولات فولادی، تمامی عرضه کنندگان فولاد مکلف شدند در اولین رینگ معاملات هفته جاری، محصولات خود را در بورس کالا عرضه کنند.

بر این اساس، تمامی واحدهای تولیدی فولاد ساختمانی مکلف شدند براساس آخرین فرصت داده شده به آنها از طرف سازمان حمایت در روز چهارشنبه، محصولات خود را در اولین رینگ معاملاتی از روز یکشنبه به بورس کالا عرضه کنند.

همچنین تمامی واحدهای تولیدکننده فولاد که از روز یکشنبه محصولات خود را در بورس کالا عرضه نکرده و یا مراحل رجیستر شدن در بورس کالا را طی نکرده باشند، به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.

کد خبر 1222231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha